Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénzszerzési lehetőségek

Én az angol verzióban játszom LovasCsajszi néven, és leírom, hogy mi segített abban, hogy 1 év alatt én lehessek a 20. leggazdagabb az egész játékban - mindez igazi pénz befektetése nélkül.

(mivel az angol szerveren játszom, angolul írom a dolgok többségét, vagy úgy fordítom magyarra, ahogy értelmes, nem feltétlenül úgy, ahogy a magyarban tették)

 

- Add el ami nem kell!
Az áruházban (the shop) a bal felső gombocskára kattintással (resell items) könnyedén megszabadulhatsz a felseleges dolgaidtól, bár ne feledd, hogy az eredeti ár csupán felét kapod vissza!

 

-Cserélj!
Szintén az áruházban található meg a gomb (az előző mellett), mely segítségével elcserélheted feketepiaci (black market) áruidat (exchange items). Hogy pénzt szerezz belőle, van egy opció, ahol beállíthatod az érte kért pénzt - nem muszáj cserélni.

 

-Nevezd a lovaidat versenyekre!
Csekély összeg folyik be, de a lovaid érdekében nevezz be sokra!

 

-Nevezd be lovaidat a grand prixre!
Valószínűleg nincsenek kifejezetten kiemelkedő teljesítményű lovaid, de nem probléma! Igaz, hogy minél előrébb szerepelsz a yőztesek között annál értékesebb a jutalmad, de az első 100 helyett 4000 equust, míg a többi jelentkező 2000 e-t kap lovanként. Ráadásul, ha szerencséd van az egyik bőségszaru (horn of plenty) kinyitásakor, kaphatsz olyan bónuszt (effect of the tornado), hogy akár 4 lovat is benevezz versenyáganként.

 

-Add el a már felesleges lovaidat!
Erre két mód is van az értékesítések- (sales) -en belül:
  - Vagy ki

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Február / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 838830
Hónap: 7555
Nap: 181